Paktum II. (Vadászidény)

 2013.02.05. 12:36

detektív.jpgTexasban és Massachusettsben mintegy harmincezer ember tűnt el az elmúlt hetekben! Nyomok nincsenek, hivatalos álláspont nincs! A Miss Nina Kay mesterdetektív által a televízióban elmondottakat nem erősítették meg és nem is cáfolták hivatalos oldalról!

A bemutatott felvételeket sem a kormány, sem az FBI nem kommentálta! A Dallasban megölt nyolc idegen lény holttestét ismeretlen helyre szállították, hollétükről senki nem adott ki tájékoztatást!

Egyesek invázióról beszélnek! A hatóságok attól tartanak, hogy a pánik következtében összeroppan a politikai hierarchia!

Miss Nina Kay még soha nem tévedett! Ha most sem téved, azzal a szörnyű igazsággal kell szembesülnünk, hogy egy idegen, földönkívüli faj élelmiszerként tekint ránk, emberekre!

 

Szerezd meg a trilógiát!

  

Részlet:

"Nina el tudta képzelni, milyen őrjítő lehet a helyzet a Fehér Házban. Mi a fenét mondjanak? A pánikot el kell kerülniük, mert ha kitör, annak jó vége nem lehet. A kormánynak, a világ legnagyobb hadseregének, legkiterjedtebb hírszerző hálózatának szüksége van annak látszatára, hogy erősek, és kézben tartják az eseményeket. Annak bejelentése, hogy idegen lények vannak a Földön, beláthatatlan következményekkel járna. A hivatalos, tudományos álláspont a földönkívüli élettel kapcsolatban a legkényesebb kérdések egyike. A római katolikus egyház szerint Isten kizárólag a Földön teremtett életet. A kormány nehéz helyzetben van. Érdekek és a fennmaradás között kell evickélnie.


A mesterdetektív kikapcsolta a tévét, már nem érdekelte. A háttérben minden csatornáról folyamatosan felvétel készült a későbbi elemzések miatt; ha szükséges lesz, majd áttanulmányozza. A jégkása elfogyott, elhevert az ágyon, leoltotta a lámpákat. Gondolatai az idegenek körül jártak. Mi ez az őrült tempó? Erősítés érkezett, vagy csupán a lehetőségeket, mozgásteret tesztelték eddig? Ha érkezett erősítés, mi a cél?


– Sürgeti őket valami? Van valamilyen határidő? Mi fog történni? Mi határozza meg, mennyi idő áll a rendelkezésükre? Tartanak valamitől?
– Illegális – mondta bele a sötétbe. – Körözés alatt állnak? Keresik őket?

vadászidény.jpgGyorsan lerabolják a Földet, és odébb állnak? Napi négy vágást meddig bír ki az emberi civilizáció? Hány nap, hány hét, hány hónap után omlik össze? Ez nem mehet sokáig. Elszámolták magukat?

– Az összeomlás a cél? Mi lesz akkor, ha megtörténik? Ha összeomlasztják a civilizációt, akkor már nem illegális, amit tesznek?


The Order… Hogyan akadjak a nyomukra?"

Tudd meg!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://duncanshelley.blog.hu/api/trackback/id/tr915063821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása