Julius Andan: Élet a rendszerben

 2019.05.05. 14:36

julius_andan.jpgÖn az először 2008-ban megjelent, és három kiadást megélt A világ a színfalak mögött című könyvem folytatását tartja a kezében. Az Élet a Rendszerben nézőpontokat ad az emberi civilizáció értelmezéséhez, a napi és hosszú távú folyamatok, jelenségek megértéséhez, és egy jobb élet kialakításához. Részletekbe menően végigveszi a politika és a média működését, valamint ismerteti az elterjedt manipulációs technikákat.

„Ahhoz, hogy esélyünk legyen nagy célokat elérni, nagyon pontosan át kell látnunk, hogy milyen mechanizmusok állnak a megvalósítással szemben, hogy ennek fényében tervezni tudjunk.”

Julius Andan  

Átvehető

30-388-6660

Amer és a féltékenység

 2018.12.13. 16:15

amer-es-a-feltekenyseg.jpg“Ha tapasztaljuk, vagy sejtjük, hogy a szeretetből, amit kaptunk, más is részesül, megjelenik a zöld szermű szörnyeteg. A féltékenység olyan őrületbe torkolhat, amely tönkreteheti azt, aki érzi, és azokat, akiket felelősnek tart a szeretet csökkenésében. A szörny hozhat magányt, társadalmi kirekesztettséget, elmebajt és bűnöket.

A tizenegyedik Amer történet bemutatja a féltékenység női és férfi oldalát, a csapdákat, a lefelé húzó spirált, és a kiutat.”

reportok@gmail.com

30-388-6660 További könyvei

Amer és a játszmák

 2018.07.03. 14:00

amer-jatszmak.jpg“Luke arról kérdezte Amert, hogyan lehet a lélek gyógyításával a testet is gyógyítani. Nem értette, hogyan lenne ez lehetséges, inkább új gerincre lenne szüksége.

– A tested egy gép, te vagy a gépész – kezdte a varázsló. Rámutatott az ágy melletti asztalon elhelyezett számítógépre. – A számítógéped és te, ez jó példa lesz. Valójában a géped nem árthat neked, de ha nem tudod megfelelően kezelni, ha nem érted, mi történik vele, nagyon mérges és nagyon elkeseredett lehetsz. Olyan dühössé válhatsz, hogy végül elpusztítod. Akkor pedig igazán boldogtalan leszel.

Luke a fejét lassan a monitor felé fordította.

– Az elsőt földhöz vágtam, és tönkrement. Akkor nagyon sírtam – mondta halkan.

– Miért tetted? – kérdezte Amer. Tudta a választ, de a fiúnak kellett kimondania.

– Mert nem volt kép… Anyu letörölgette, mert én nem tettem… meglazult az egyik kábel… Ezért.

– Jól mondod, pontosan erről beszélek. Nem értettél hozzá eléggé, a tanácstalanság feldühített, elvesztetted a fejed, és kárt tettél valamiben, amiben nem kellett volna – foglalta össze a varázsló. Luke ránézett, most igazán érdekelte, amit mond. – Amitől persze nem lett jobb, hanem rosszabb lett. Ez mindig így történik, bármiről legyen is szó, mindig ugyanolyan. Nem értesz valamit, mert nincs elég tudásod, elég tapasztalatod róla, ezért tanácstalanná válsz, majd elveszíted a fejed. Ilyenkor vagy elmész, vagy feldühödsz, és megpróbálsz kárt okozni.”

Átvehető! (Deák tér // Duna Plaza)

30/388-6660

További Duncan Shelley könyvek

 

Önpusztító

 2017.12.04. 15:00

onpusztito.jpgA természetben az egyetlen önpusztító faj az ember. Honnan ered az ember őrülete? Ez az értelem ára? Vagy valami más húzódik meg a háttérben?

Archibald Leroy professzor harminc éven át kutatta a témát, és úgy véli, megtalálta a választ. Bejelentését azonban nem elismerés, hanem megvetés követi, elveszíti az állását, szavahihetőségét, barátait, társadalmi rangját, egyetemi fokozatát.

Felkeresi egy rejtélyes milliárdos, aki felajánlja, írjanak együtt történelmet, mentsék meg az emberiséget saját sötét hajlamaitól.

Ebben a felkavaró thrillerben mindenkit a sokféleképpen álcázott, társadalmilag elfogadott önpusztítás hajt. Végül mindenből fegyver lesz, minden a hatalom eszközeként végzi? Hányszor szalasztottuk már el az esélyt a gyógyulásra, csak azért, mert valakinek az érdekei azt kívánták, hogy minden maradjon a régiben?

 Átvehető!

További Duncan Shelley könyvek:

Különös történet

 2016.12.09. 00:00

valaszreakcio.jpg"Úgy gondolom, amikor megszületünk, nem életet kapunk, hanem csak időt. Az életet meg kell szerezni. És nem adják ingyen.

Harmincöt évvel ezelőtt, november hónap negyedik napján nagyon csúnya idő volt, esett az eső, az óceán felől viharos erejű szél fújt, és egész New York térdig gázolt a szürke latyakban. Bár semmire sem emlékszem az egészből, úgy képzelem, valamikor a kora délutáni órákban érkeztem meg Manhattanbe Coney Island felől, elrepültem a Battery Park fölött, magam mögött hagytam a Wall Streetet, eljutottam a Madison Square-ig, aztán a Times Square következett, a Central Park tűnt fel, majd a 72. utca, meg a 74., meg a 81., meg a 96., és én még mincig nem álltam meg, szálltam csak szálltam egyenesen előre Manhattan és a világ leghosszabb és legveszedelmesebb útján, és nem tudtam, mi felé tartok. Mert a Broadway átjáró, misztikus híd élet és halál, két világ, két univerzum, két dimenzió között: a legelején, lent délen, a pénzügyi negyedet találjuk, fent északon pedig a Harlem vár minket. Élet és halál. És nagyon nem mindegy, hogy az ember hová születik. Én a Harlembe születtem. De ott sem ám akárhová, hanem Harlem legéjsötétetebb gettó részébe, egy mexikói prostituált és egy ismeretlen férfi kislányaként. Azt mondják, amikor a bába három dollár ötvenért kiemelt anyám hasából, én dél felé fordultam - a pénzügyi negyed irányába -, és mint aki rájött, hogy nem állt meg idejében, keserves sírásban törtem ki. Abban a pillanatban tudtam: a pokolba reinkarnálódtam."

 

Átvehető: 4000 HUF

Deák tér/Duna Plaza

Hívj: 30-388-6660

Írj: reportok@gmail.com

 

 

További Duncan Shelley könyvek...

Amer és a hatalom

 2016.08.04. 11:59

amer_cover.jpg

“Politikus az, aki az erényei jogán hivatásszerűen részt vesz a közügyekben, annak érdekében, hogy bölcsességével és állhatatosságával hozzájáruljon a közösség valamennyi tagjának boldogulásához.”
(i.e. 700 körül)

Megjelent!

Írj: reportok@gmail.com

További Duncan Shelley könyvek...

Válaszreakció

 2016.03.02. 00:01

valaszreakcio.jpgAz 1950-es évek végén a CIA útjára indított egy titkos programot, melynek célja egy olyan fegyver-rendszer kifejlesztése volt, amely nagyságrendileg erősebb a hidrogén-bombánál. A 90-es években a program csődbe ment, eredmények nem születtek.

Másfél évtizeddel később azonban valaki azzal áll elő, hogy a kutatások tovább folytak, és a vágyott játékszer létrejött.

A rejtélyes ismeretlenek a színfalak mögött árverést rendeznek a világ kormányai számára: hajlandók eladni a techológiát bárkinek, csak az számít, ki fizeti érte a legtöbbet.

A ragadozók mindent bevetnek, hogy megszerezzék a pusztítás minden eddiginél fejlettebb eszközét. Az ésszerűség itt nem játszik szerepet.

Az Algol System, a nukleáris terrorizmus fenyegetése miatt létrehozott egység alámerül az árnyékok világába, hogy pontot tegyen az ügy végére. Fogynak a napok, egyre kevesebb a remény, a csapatban egyre több a halott, és egyre több az áruló.

Átvehető: 4000 HUF

Deák tér/Duna Plaza

Hívj: 30-388-6660

Írj: reportok@gmail.com

 

További Duncan Shelley könyvek...

Egészség elveszett tudása

 2016.01.04. 00:59

halalos-bizalom-konyv.png

Duncan Shelley szerkesztésében:

“Elvesztettem a testvérem, majd a puszta véletlennek köszönhetően megismertem azt, ami talán megmenthette volna. Később kiderült, hogy ez a valami emberek milliárdjainak segíthetne, az emberiséggel egyidős, és karnyújtásnyira van. Ám értéktelen szemétnek nézzük, mert alig száz év alatt gondosan kiradírozták az emberiség történelméből, s akkor már jóval nagyobb ügyről beszélünk. Erről nem hallani a híradóban, nem olvasni róla az újságokban. Pedig kellene, csak hát nem hoz profitot. Ha most a kezedben tartod ezt a könyvet, akkor nyomatékosan kérlek, hogy ne tedd vissza, hanem olvasd el! Az olvasottakkal tragédiák kerülhetők el, a családod egészsége, boldogsága, jövője múlhat rajtuk.”

4500 HUF 

.

Deák tér/Duna Plaza

Hívj: 70-944-9358, 30-388-6660

Írj: reportok@gmail.com

 

További Duncan Shelley könyvek...

Karácsonyi Amnézia

 2015.12.18. 01:17

Ha szeretnéd izgalmasan eltölteni a karácsonyt, vagy szeretnél olyan ajándékot adni valakinek, hogy amikor legközelebb találkoztok azt mondja, hogy "Húúúúúúúúúúú, ez nagyon durva volt!" akkor ez a legjobb döntés:

 ds.jpg

 

 

 

 

 

 

Átvehető: 4000 HUF/db

Csomag akció (3 könyv): 11.500 HUF   és a legújabb Amer AJÁNDÉK-ba (2015. december 31-ig)

Oktogon/Deák tér/  Hívj: 70-944-9358, 30-388-6660

Írj: reportok@gmail.com

 

További Duncan Shelley könyvek...

 

 

Amer vérben ázva

 2015.12.03. 21:06

amercsomag8.jpgAmer megö​regedett​, mesterét évtizedek óta nem látta, a kietlen jégvilágban keresi a választ egy kérdésre, amire már nem is emlékszik.

.

A fagyhalál szélén néhány megfáradt, elgyötört katona fogadja be, akik csatára készülnek a túlvilág ismeretlen fenyegetései ellen.

Amer ebben a történetben lépi át a határt, ami elválasztja az emberi létet egy magasabb állapottól.

 

Átvehető: 1500 HUF

Csomag akció (8 könyv): 12.000 HUF     9.000 HUF

Oktogon/Deák tér/ 70-944-9358, 30-388-6660

reportok@gmail.com

 

További Duncan Shelley könyvek...

Amnézia III.

 2015.06.09. 22:30

amnesia3.jpgMi történt a világgal? Miért történt? Szándékos volt? Vagy véletlen? Aljas indokból tették, vagy rászolgáltunk? Ezt a hatalmas rejtélyt rébuszokba csomagolták, és elrejtették egy talány mélyére.

Garrett, Marcus, Josie és Iceman egyre rövidülő emlékezettel kutatnak az emberiség ellenségei után, zavaros hivatkozásokon át, melyek olyan eseményekre és nevekre mutatnak, amikre már senki sem emlékszik a Földön.

Talán nincs is igazság. Talán valaki mégis emlékszik mindenre, és hazudik, mint a vízfolyás.

Átvehető: 4000 HUF

Oktogon/Deák tér/Hajni sms 70-944-9358

reportok@gmail.com

További Duncan Shelley könyvek...

Amnézia II.

 2014.12.09. 12:00

amnezia_ii.jpgAz emberiség elvesztette az emlékeit, nyolcnaponta beáll az amnézia, és minden törlődik. A ciklusok egyre rövidülnek, egyszer megszűnik az emlékezet. Egy amnéziás világban valaki, aki nem felejt, majdnem maga az Isten.

ÁTVEHETŐ!

Ár: 4000 HUF

Deák tér // Oktogon

30-388-6660 //  reportok@gmail.com

Postán egy plusz 700 Ft-os költség.

További Duncan Shelley könyvek

Amnézia I.

 2014.04.07. 22:41

amnesia.jpgEgy új könyv – egy új világ

Két nő és három férfi felébred egy börtöncellában.
Nem emlékeznek a helyre, egymásra, önmagukra.

A múlt elveszett – a jövő nem látható.

A regény műfaja: thriller.

ÁTVEHETŐ!

Ár: 4000 HUF

Személyesen: Váci u. 12. (IV. emelet Fodor Szilárd)

Postán egy plusz 700 Ft-os költség.

Tel: 30-388-6660

E-mail: reportok@gmail.com

További Duncan Shelley könyvek

Részlet:

ELSŐ FEJEZET

1.

Felébredt. Azonnal felült, nehogy visszaaludjon. Lassú fejkörzésbe kezdett, roppant is a nyaka, ami szinte kéjes érzéssel töltötte el. Vett néhány mély lélegzetet, és kinyitotta a szemét.

Teljes sötétség vette körül, melyet egyetlen aprócska fénypont sem kísérelt meg eloszlatni. Nézte a fénytelen, árnytalan semmit, és próbált igazán magához térni.

Önkéntelenül a fejéhez nyúlt, hogy hátrafésülje a haját, de csak a csupasz bőrt érintette. Egykedvűen konstatálta magában, hogy kopasz. Úgy érezte, csak nemrég óta az, és még nem szokta meg, hogy nincs haja. Megmasszírozta a tarkóját, csinált egy fejkörzést jobbra, azután egyet balra.
Mi van ma?
Az emlékezetében kutatott, hogy eszébe idézze, mit ígért mára, kinek, mikorra, hová kell mennie, mit kell elintéznie. Semmi nem jutott eszébe, annyira le volt lassulva, hogy úgy érezte, még mindig alszik.
Éhség mardosta. Megtapogatta a hasát, mintha csak biztatni akarná magát, hogy mindjárt kap valami finomat.
Hm…
Valamilyen vastag anyagból készült felső volt rajta, alatta vászonpóló. Arra gondolt, talán berúgott, de nem fájt a feje, nem szédült, nem kínozta hányinger. Valójában eléggé jól érezte magát fizikailag, leszámítva az éhséget.
A keze lejjebb csúszott. Farmernadrág, bakancs.
Így aludtam?
Másnaposságot nem érzett, ahogyan fájdalmat, fáradtságot sem.
Megérintette a homlokát, hátha forró, de láza sem volt.
Gondolatai visszatértek a programjára. Mit ígért meg mára? Kivel kell találkoznia? Mit kell csinálnia?
Még mindig semmi. Egyszerűen nem jutott eszébe.
Bal felől, a párna irányából hűvös szellő csapta meg.
Nyitva az ablak?
Már éppen le akart lépni a padlóra, amikor köhögést hallott.
Erre felkapta a fejét.
Újabb köhintés.
Egy férfi…

 

Koncentrált, összeráncolta a homlokát, erőnek erejével próbált felidézni valamit, de csak a feneketlen ürességet találta magában.
Rádöbbent, hogy nem tudja, hol van.
– Hogy s mint? – szólalt meg.
A hangja egészen kellemesnek hatott, bizalomgerjesztőnek érezte.
– Jól – jött a válasz kisvártatva, nagyjából szemből, úgy három méter távolságból. – És te?
Rekedtes hang, nagyon egyedi hangmagassággal. Nem tudta, hová tenni, nem volt ismerős.
– Én is – felelte. Szívesen faggatózott volna, de nem akarta lejáratni magát ostoba kérdésekkel, inkább taktikázni kezdett. – Nos, milyen volt? Remélte, hogy erre a kérdésre használható információt kap, és végre minden kitisztul.
– Mi? – kérdezett vissza a másik.
– Az este. Milyen volt a tegnap este? Három másodperc múlva jött a válasz.
– A tegnap az tegnap, öreg – nevetett a rekedt. – Szerintem te jobban emlékszel, mint én. – Persze, hogy emlékszem, de arra vagyok kíváncsi, hogy benned mi állt össze az este óta. Komolyan érdekel a véleményed erről az egészről. Nem akarom elmondani a sajátomat, hogy ne befolyásoljalak. Csak őszintén! 

Feszülten hallgatózott a sötétben, várta a másik válaszát. Közben azon gondolkodott, kapcsolja-e fel a villanyt, vagy várjon még vele. A sötétség elrejt a külvilág elől, a sötétség elrejti előled a külvilágot. Egészen költőinek hatott a gondolat. Eltelt három, négy, öt másodperc, és nem jött válasz. Hat, hét, nyolc másodperc. Csak a csend.

 

– Itt vagy? – kérdezte a kopasz.
– Igen – felelte a rekedt.
– Nos?
Újabb hosszadalmas, kínos hallgatás, melyet egy hisztérikus hang tört meg.
– Válaszolj már, baszd meg! Egy nő! Húsz-huszonöt évesnek tippelte a hangja alapján.
– Bocsánat, nem akartalak felébreszteni – mentegetőzött, remélve, hogy reakcióként kap valami információt.
– Ébren voltam – mondta a nő.
A hang szemből jött, de nem abból a magasságból, ahonnan a rekedtes hangú férfi hangja, hanem lejjebb. A földön fekszik?
Kínos csend, melyet ismételten a nő ingerült felcsattanása szakított meg.

 

– Válaszoljál már a kurva életbe! Ne kéresd magad!
Ismét lassan vánszorogtak a másodpercek, mire a rekedt végre beszélni
kezdett.
– Az van, hogy...

...

– Mi nem a rabok vagyunk, hanem az őrök? – kérdezte. – Az őr… a
hulla… kolléga? Nem mi öltük meg?
Ez a lehetőség egészen megnyugtatta.
A csapat elindult vissza a folyosón átkutatni a többi cellát. Lola még
álldogált, nézte a torlaszt. Nagy nehezen megértette. Felkapta a
csomagját a földről és futott a többiek után.
– Börtönlázadás volt, és ide menekültünk – gondolkodott hangosan. –
Harcoltunk, bántottak minket, ide húzódtunk vissza!
– Lehetséges! – értett egyet Garrett.
Megérkeztek az első zárkához, bevilágított.
Senki.
Jött a következő. A következő. A követk...

Tudd meg a következőt!

Paktum film

 2013.11.15. 15:38

Elkészült a Paktum trilógia kisfilmje, amiből nagyszabású mozifilm várható!

Addig is olvasd:

 

Amnézia I. (Elveszett múlt)    (311 oldal)       4.000 HUF

Amnézia II. (Fagypont)           (231 oldal)       4.000 HUF

Amnézia III. (Fagypont)          (287 oldal)       4.000 HUF

 

Amnézia csomag (3 könyv)    12.000 HUF    11.500 HUF

 

 amnezia-csomag.jpg


 Vigyázat! Előző életeket restimulálhat! 

 

 

Paktum I. (A félelem íze)        (417 oldal)       4.000 HUF

Paktum II. (Vadászidény)       (318 oldal)        4.000 HUF

Paktum III. (Az ellenállás)      (388 oldal)        4.000 HUF

 

PAKTUM csomag (3 könyv):       12.000 HUF    11.500 HUF

 

paktum_1.jpg

 

 Legvadabb sztori!

 

 

 

Az igazság napja (J. A.)          (192 oldal)      3000 HUF 

A pokol kézikönyve                (159 oldal)      3000 HUF

Egy konspirátor feljegyzései    (160 oldal)     3000 HUF

 

 IGAZSÁG csomag (3 könyv):    9.000 HUF       7.500 HUF   

 

igazság.jpg

"JULIUS ANDAN: A világ a színfalak mögött" címmel jelent meg az első könyv (Az igazság napja) és nagyon ütős! 

 

 

 

A bosszú mestere         (523 oldal)           4.500 HUF   

bosszu.jpg

 

Ez Duncan Shelley LEGJOBB könyve!!!

 

 

 Válaszreakció             (418 oldal)             4.000 HUF

valaszreakcio.jpg

 

Különös történet...

 

 

Amer Tánca                            (72 oldal)       1.500 HUF

Amer Első halála                     (72 oldal)       1.500 HUF 

Amer Hite                              (72 oldal)        1.500 HUF

Amer és az Amazonok            (95 oldal)         1.500 HUF

Amer és a Titánok                  (72 oldal)         1.500 HUF

Amer és a láthatatlan bilincs   (63 oldal)        1.500 HUF

Amer, a gyógyító                   (53 oldal)          1.500 HUF

Amer vérben ázva                 (63 oldal)          1.500 HUF

Amer és a hatalom                (63 oldal)          1.500 HUF

 

AMER csomag ( 9 könyv):        13.500 HUF  11.000 HUF  

 Asztal-001.jpg

 

 A második Amer exteriorba küld!

 

Egy kötetben az összes Amer (Tánca nélkül) 5000 HUF

amer_a_varazslo.png

 

 

 

 

Elme Gyilkosai I. (Az áruló)              (379 o)    4.500 HUF

Elme Gyilkosai II. (A téboly katonái) (360 o)    4.500 HUF

Elme Gyilkosai III. (A végső háború)  (360 o)    4.500 HUF


ELME csomag (3 könyv):      13.500 HUF      12.800 HUF       

 

elme.jpg

  

Ez a trilógia minden évben kiolvasható!

 

 

 

DUNCAN cs. (23 könyv) 68.500 HUF  55.500 HUF

 

  Kollázsok-001.jpg

 

Telefon: 30-388-6660, 70-944-9358

E-mail: reportok@gmail.com

Személyesen: Deák tér // Duna Plaza

 

-

Paktum III. (Az ellenállás)

 2013.07.27. 21:42

laura.jpgTizenhét perccel később a telepata nyomozó megtalálta Aleksei-t. Az emlékei felszínre hozták Ninát, aki egy tengeralattjárón él az óceán fenekén, és aki az egész ügy értelmi szerzője, Jordant, aki egy csapat vezetője, az ellenállás központját, pontos útvonallal együtt, Verhojanszkba, és Big Dog nevét, aki kitalált valamit, ami megakadályozza a vágásokat.

D’barr’ kilenc perccel később már az építész iroda ablaka előtt lebegett, gondolatok és emlékek után pásztázva. Tervrajzokat, átfogó leírásokat talált, olyan épületekről, melyeket nem lehet megtámadni, és ezeket továbbította az űrhajóba.

Shub-Niggurath megtalálása feladta a leckét. A lány rejtőzködve élt, észrevétlenül mozgott, egyedül járt, a The Order utolsó túlélői után kutatva. Kilenc órába telt rátalálni, és még így is kellett hozzá némi szerencse.

A telepata rákapcsolódott a Gyermek elméjére, látta, mit tett, mire volt képes, látta, hogy nem hat rá a bénítás. Megtudta, mi történt vele hatéves korában, miért felejtett el mindent, ami előtte történt, miért változott meg.

Az idegen Shub-Niggurath múltjának mélyebb rétegei után kutatott, éveket lépdelve visszafelé, emlékképeket pásztázva. Magyarázatot keresett hihetetlen képességeire.

Amikor megtalálta a választ, jeges rémület lett úrrá rajta.

Keresd a Sziklát!

30-388-6660

reportok@gmail.com

Árlista

 

Amer, a gyógyító

 2013.05.23. 21:18

"Ha ki akarsz szállni egy játszmából, csak kiszállsz és kész. De ha nem engedik, hogy elmenj, elkezdesz egyre őrültebb dolgokat művelni, hogy olyanná alakítsd a helyzetet, hogy ne játszhass tovább.

Ha kell, hibázol, ha kell, ártasz, ha kell, megsérülsz, ha kell, megbetegszel.

Ha kell, meghalsz."

 Árlista

 

Paktum II. (Vadászidény)

 2013.02.05. 12:36

detektív.jpgTexasban és Massachusettsben mintegy harmincezer ember tűnt el az elmúlt hetekben! Nyomok nincsenek, hivatalos álláspont nincs! A Miss Nina Kay mesterdetektív által a televízióban elmondottakat nem erősítették meg és nem is cáfolták hivatalos oldalról!

A bemutatott felvételeket sem a kormány, sem az FBI nem kommentálta! A Dallasban megölt nyolc idegen lény holttestét ismeretlen helyre szállították, hollétükről senki nem adott ki tájékoztatást!

Egyesek invázióról beszélnek! A hatóságok attól tartanak, hogy a pánik következtében összeroppan a politikai hierarchia!

Miss Nina Kay még soha nem tévedett! Ha most sem téved, azzal a szörnyű igazsággal kell szembesülnünk, hogy egy idegen, földönkívüli faj élelmiszerként tekint ránk, emberekre!

 

Szerezd meg a trilógiát!

  

Részlet:

"Nina el tudta képzelni, milyen őrjítő lehet a helyzet a Fehér Házban. Mi a fenét mondjanak? A pánikot el kell kerülniük, mert ha kitör, annak jó vége nem lehet. A kormánynak, a világ legnagyobb hadseregének, legkiterjedtebb hírszerző hálózatának szüksége van annak látszatára, hogy erősek, és kézben tartják az eseményeket. Annak bejelentése, hogy idegen lények vannak a Földön, beláthatatlan következményekkel járna. A hivatalos, tudományos álláspont a földönkívüli élettel kapcsolatban a legkényesebb kérdések egyike. A római katolikus egyház szerint Isten kizárólag a Földön teremtett életet. A kormány nehéz helyzetben van. Érdekek és a fennmaradás között kell evickélnie.


A mesterdetektív kikapcsolta a tévét, már nem érdekelte. A háttérben minden csatornáról folyamatosan felvétel készült a későbbi elemzések miatt; ha szükséges lesz, majd áttanulmányozza. A jégkása elfogyott, elhevert az ágyon, leoltotta a lámpákat. Gondolatai az idegenek körül jártak. Mi ez az őrült tempó? Erősítés érkezett, vagy csupán a lehetőségeket, mozgásteret tesztelték eddig? Ha érkezett erősítés, mi a cél?


– Sürgeti őket valami? Van valamilyen határidő? Mi fog történni? Mi határozza meg, mennyi idő áll a rendelkezésükre? Tartanak valamitől?
– Illegális – mondta bele a sötétbe. – Körözés alatt állnak? Keresik őket?

vadászidény.jpgGyorsan lerabolják a Földet, és odébb állnak? Napi négy vágást meddig bír ki az emberi civilizáció? Hány nap, hány hét, hány hónap után omlik össze? Ez nem mehet sokáig. Elszámolták magukat?

– Az összeomlás a cél? Mi lesz akkor, ha megtörténik? Ha összeomlasztják a civilizációt, akkor már nem illegális, amit tesznek?


The Order… Hogyan akadjak a nyomukra?"

Tudd meg!

 

 

 

Egy könyv ami magához láncol

 2012.12.08. 14:18

bosszu csaj_1.jpgAnyám nem szokott olvasni, így az egyik este elmeséltem neki a könyv történetét egy 1,5 órában. Annyira izgalmas és érdekes a sztori, hogy teljesen megdöbbenve hallgatta végig, még soha nem kaptam ennyi figyelmet tőle…

Minden évben ugyanúgy végigizgulva olvasom ki ezt a könyvet. Az első alkalommal amikor olvastam (kb. 10 éve), épp az esti alváshoz készültem, na mondom olvasok pár oldalt - ez éjfélkor történt - a következő momentum az reggel 7-kor volt, amikor elértem egy olyan pontra a könyvnél, ahol tudtam pár órát aludni…

Többen azt mondják, hogy jobb mint az Elme Gyilkosai….

Vajon melyik lehet ez a könyv?

...

bosszu.jpg

 

Ez a Leszboszi Cápa!!!

 „A bosszú mestere” címmel megvásárolható:

KLIKK IDE!

 

 

 

 

 

Amer és a láthatatlan bilincs

 2012.11.05. 22:41

amerbilincs.jpg- Hétszáz évvel ezelőtt? Maga viccel? Ki maga, és miért jött?

- 1322 tavaszán találkoztunk, Londonban, és összebarátkoztunk.

Téged akkoriban Eelke van Wierennek hívtak, Hollandiában születtél.

Az én nevem, Norman Trickey. És hogy miért vagyok itt? Nos, ez egy becsületbeli ügy!

.

Árlista

 

 

 

 

.

Paktum I. (A félelem íze)

 2012.09.03. 22:05

paktum I.jpg

– Tehát húst akarnak vásárolni tőlünk. Milyen mennyiségben?

– Huszonhétmillió kilogrammot, minden évben – érkezett a válasz.

– Bruttó huszonhétezer tonna, vagy színhús huszonhétezer tonna?

– Színhús.
Huszonhétezer tonna, ismételte magában von Zeissman. Gyors fejszámolást végzett: ha igazán jó minőségű pecsenyemalacot akarnak, akkor az körülbelül tizenkétmillió malac minden évben, ami rettenetesen sok; ha sonkasertésre vágynak, akkor…

– Milyen húsra gondol? – kérdezte Volkov. – Sertés, baromfi, birka, hal, esetleg vadhús?

A szemközt ülő alak ismét azt a furcsa, gurgulázó, morgó hangot adta ki, mielőtt megszólalt. Mintha súlyos beteg lenne, vagy valamilyen okból nehezére esne a beszéd.

– Emberhús. Huszonhétmillió kilogramm, évente. Erre kérünk ajánlatot önöktől.

 

Részlet a PAKTUM I-ből:

"

- Hihetetlenül pici - ámuldozott Dagobert. - Az ember nem hinné.

- Száznegyven centi - szólalt meg Joe. - Kedves kislány. A korához képest nagyon érett.

- Meséljen róla - fordult Dagobert az igazgatóhoz.

- Bostonban hosszú ideje vittek egy fedett akciót. Megfigyelés alatt tartottak egy uzsorást, akiről feltételezték, hogy terroristákat pénzzel. Kamerák és poloskák a házában, lehallgatták a telefonokat, mindenről tudtak. Úgy két évvel ezelőtt, beállított egy tízéves forma kislány az uzsoráshoz. Shub- Niggurath néven mutatkozott be. Egy tartozás miatt jött, a kedvenc karaoke bárjának tulajdonosa lógott hetvenezer dollárral, és ezt hozta el. Már épp távozóban volt, amikor visszaszólt, hogy többé ne fenyegessék a tulajt, mert ő jó ember. Az uzsorás erre dührohamot kapott, meg akarta ütni a kislányt, aki nem hagyta magát. Megölt mindenkit a házban. Hét nehézfiút.

- Mivel? - ráncolta a homlokát Dagobert.

Az igazgató kihúzta a fiókját, kivett belőle egy piros, műanyag tapétázó kést, és a hüvelykujjával kitolta a rövidke, rombusz alakú pengét.

- Két ilyen volt nála.

- Hét embert ölt meg ekkora pengével? - csodálkozott el a GS-18*-as. Felállt, átvette az igazgatótól az ártalmatlan szerszámot.

- Elképesztő mozgáskoordinációja lehet! Gondolom, nem bírt el egy igazi kést - állapította meg, és visszaadta az eszközt.

- Így van - Edmond elrakta a kést a fiókjába, és miután a magas rangú látogatója ismét helyet foglalt, folytatta. - A mészárlás után Shub-Niggurath összeszedett minden pénzt, amit talált a házban, és távozott. A rejtet kamerák által készített felvételt megmutatták két késszakértőnek, akik szó szerint nem hitték el, hogy amit látnak, az tényleg megtörtént, és nem trükkfelvétel. Azt mondták: a lányka tökéletes gyilkos, mindent tud, amit csak tudni lehet. Egyöntetűen kijelentették: ilyen sebesség mellett ilyen szintű mozgáskoordináció gyereknél nem lehetséges, tehát a felvétel nem valódi. Erre valaki ott fent, nagyon magasan, megértette, hogy kincs akadt a kezükbe, és megbízott minket, hogy keressük meg és... alkalmazzuk. Úgymond. Kolumbiában, Mexikóban, egyes bűnbandák használnak tíz-tizenkét éves gyerekeket, bérgyilkosnak, akiket még arrafelé sem lehet letartóztatni. Odasétálnak valakihez és közvetlen közelről lepuffantják, vagy bandába verődnek, és csapatostul támadnak a célpontra, akit összeszurkálnak. Persze, ezek a csavargók említésre sem méltók Shub-Niggurath-tal összevetve. Ő egy egészen más világ. Mindenesetre a parancs után keresni kezdtük, és másnap megtaláltuk a karaoke bárban. Erőszakoskodó embereket ölt, akkor már évek óta, kifosztotta őket, így tartotta fenn magát. Hotelokban lakott. Volt egy-két jó meséje arról, hogy hol vannak a szülei, így tudott szobát bérelni.

- És hol vannak? - kérdezett közbe Dagobert.

- Nem tudjuk. Hatéves koránál régebbi emlékeket nem tud felidézni, még hipnózis segítségével sem. Nem tudunk a múltjáról semmit A hátán van néhány régi vágás. A szakértőnk szerint megkínozták, és akkor történt vele, benne valami.

- Talán elrabolták - gondolkodott hangosan Dagobert. - Vannak pedofil hálózatok. Szörnyű dolgok ezek.

- Igen, azok - bólintott az igazgató. - De bármi történt is vele, bizonyára megölt mindenkit, amikor... megváltozott.

- Megérdemelték - szólt Joe.

A GS-18-as az idős fekete férfihez fordult.

- Meséljen magáról! Hogyan került a képbe?

- Én csak egy takarító voltam. Az ajtórekesz... - Joe mutatta, milyen formájú - ahol az ételt adjuk be, vagy elvesszük a tányért... ahol megbilincseljük, mielőtt kinyitjuk... Ott hiányzik egy darab az ajtóból, így be lehet lesni, be lehet szólni. Röviddel az után, hogy behozták, egy este beszédbe elegyedtünk, az ajtón keresztül. Megszerettük egymást, olyan ő nekem, mint egy unoka. Persze... tudom, hogy milyen veszélyes.

- A Joe és Shub-Niggurath között kialakult nagypapa-unoka kapcsolat nagyon sokat segít nekünk abban, hogy mederben tarthassuk a képességeit. Joe a lány nevelője. Úgymond. Ha valamit megígér Joe-nak, akkor azt be is tartja - fejezte be Edmond igazgató.

- Az emberi lélek kiismerhetetlen - foglalta össze Dagobert.

- Úgy, ahogy mondja - helyeselt Joe.

- Kétségtelen - tette még hozzá Edmond.

- Volt valaha is baj a magatartásával? Rátámadt valakire, szökni próbált? Volt ilyen?

- Nem, soha - rázta a fejét Joe hevesen. - Szerencsére! Nem lázadozik a bilincs és a zárt ajtók ellen. Bár nem érti, miért félünk tőle, elfogadja a szabályokat, hogy megnyugtasson minket.

- A szobája tele van fegyverrel, hogy gyakorolhasson. Néha kér tőlünk újabb pengéket, orvosi felszerelést, amiket tesztel, de kért már testrészeket is. Jelenleg 4-es típusú Dieffenbach bonckéseket használ. Eredeti fémnyelük helyett speciális polimerből készítettünk a számára markolatot, hogy könnyebb legyen - vette át a szót Terence. a A magaviselete tökéletes, még szóban sem fenyegetett senkit. Azonban a mai napig nem tudjuk, hogy pontosan mi billenti át, mi az amitől beindul. Az a helyzet, hogy egyikünk sem szeretne jelen lenni, amikor átbillen a személyisége, és nincs zárva az ajtó, vagy nincs rajta bilincs. Shub-Niggurath egy ravasz kis manó! Mestere a színlelésnek, a figyelemelterelésnek, a megtévesztésnek; olyan gyors, hogy ha úgy akarja, egy másodperc alatt könnyedén megvágja hatszor, és többet tud az anatómiáról, mint egy halottkém. Az egyik pasas, aki még a kezdetekben foglalkozott vele, azt mondta róla, hogy ebben a pici gyerektestben egy rettenetesen vén lélek lakik.

Dagobert emésztgette a szavakat, főleg az utolsó mondatot. Elhessegette a feltörő képeket, emlékezetébe idézte jövetele célját. Arcán hirtelen mosoly terült szét.

- Nos, a hajnali akció teljes siker! - jelentette be ünnepélyesen.

- A védencük hibátlan munkát végzett! Kezdetben voltak kételyeim, de már nincsenek! Meg vagyok győzve! A kis Shub- Niggurath oly könnyedén hatolt át a Király védelmi gyűrűjén, mint forró kés a vajon!

- Ami hihetetlen, az hihetetlen - mosolyodott el Edmond elégedetten. - Két hónapig építettük a hátterét, az álcáját, de annyira levett mindenkit a lábáról, hogy senki nem is nézett utána!

Pezsgő és kristálypohár került elő, mindenki kétujjnyi gyöngyöző italt kapott. Felálltak, kimentek az iroda közepére, mint egy hirtelen összerántott, szerény állófogadás.

- Uraim! A keleti parti drogmaffia elvesztette a vezetőjét! Ez aztán rendesen összekuszálja a behozatalt és az elosztást! A megüresedett állás betöltéséért ádáz harcba kezdenek a bandák, háború várható, vérfürdő uraim! A dílerek egymást ölik halomra, ami mindenkinek jó! - mondta a tósztot Dagobert.

Koccintottak egymással. A GS-18-as poharát a televízió felé emelte, melyen Shub-Niggurath látszott, amint éppen ananászt darabol fel. Edmond és Joe követték példáját.

- Kislány! Köszönöm! Mind köszönjük!

*GS-18 (Government Schedule 18, Kormányzati Rangsor 18) a CIA-ban a rangokat a GS rövidítéssel és egy számmal jelölik, minél magasabb a szám, annál magasabb a rang; a GS-18 tábornoki rangnak felel meg, egész térségeket, önálló részlegeket irányítanak

"

ÁRLISTA

 

A pokol kézikönyve

 2012.01.16. 00:29

pokol_1.jpg

Duncan Shelley
A POKOL KÉZIKÖNYVE I.

Hogyan éld túl a társadalmi összeomlást

E könyv döntési szabadságot ad bárkinek ahhoz,
hogy biztonságban átvészeljen és kezeljen egy esetleges helyi
vagy kiterjedt társadalmi összeomlást.

Ez a kezelés kifejezetten egyénre szabott.

Azt mutatja meg, mit kell tenned NEKED,
a családodnak, a barátaidnak ahhoz, hogy túléljétek a katasztrófát.

Részlet:

"Amikor tíz éves voltam, egy nap sétáltam hazafelé az utcán, odajött hozzám két fickó, és egyikük adott egy pofont. Úgy megijedtem, hogy attól kezdve tizenhat éven át edzettem, szinte minden nap, harcművészeteket és küzdősportokat tanultam, fegyverekkel gyakoroltam, hogy soha többé ne történhessen meg, hogy valaki ad egy pofont. Tizenhat éven át félelemben éltem, tizenhat éven át püföltem a homokzsákot és az edzőtársaimat, tizenhat éven át vágásokat és szúrásokat gyakoroltam - tizenhat éven át harcoltam magamban azzal a pillanattal, amikor gyerekként kaptam egy pofont, és megijedtem a világtól.

Mondanom sem kell: a félelem nem múlt el az edzőteremben és a ringben (mástól múlt el). Csak egy pofon volt, és mert nem voltam képes szembenézni vele, letértem az utamról, tettem egy 16 éves felesleges kitérőt. Egyetlen pofon miatt."

ÁRLISTA

 

Karácsonyi Amer 2-őért 4-et!

 2011.12.11. 22:21

Mindössze 72 oldalas a kisregény, pár óra alatt kiolvasható - bár egy barátnőm 1 hétig olvasta minden napra 1 fejezetet, hogy minél tovább tartson :) - és hihetetlen élményt nyújt!

ÁRLISTA

Egy részlet:

" Az egyik anyóka reszketeg hangon így szólt: 

- Jaj, a köszvényem! Jaj, a köszvényem! Úgy fáj a hátam! Jaj, jaj!

Mire a másik:

- Nekem meg kiújult a köhögésem! Jaj, hogy éget!

- Ez is egyfajta játék. De te nem ezt játszod - mondta Utuq és a két anyóka mellett Amerra nézett. - Lássunk egy másikat.

Az anyókák eltűntek és egy férfi jelent meg, kezében tömött bőrzacskóval. Sétálgatott a sziklán, majd a semmiből rárontott három útonálló, ócska kardokkal a kezükben. Lekaszabolták a férfit és elvették a pénzes zacskót.

- Te nem ezt a játszmát játszod - nézett Utuq Amerre ismét. - Lássunk még egyet.

A halott férfi és az útonállók köddé váltak és három alak jelent meg, akik egymás mellett álltak. Csak a körvonalaikat lehetett kivenni, többet nem, még az arcuk sem látszott. Utuq odaállt a bal oldali mellé és így szólt:

- Halljuk, mit tud ő neked mondani.

- Aki hahatatlanná akar válni - mondta az árnyalak különös, távoli hangon -, az elvesztette a józan eszét.

Utuq elfintorodott és legyintett.

- Nem csak lények állhatnak melletted vagy lehetnek az ellenségeid, hanem más dolgok is, elsősorban gondolatok. Ez nem lesz jó. Ha hiszel neki, nem leszel halhatatlan, az egyszer biztos.

Az árnyalak semmivé foszlott. Utuq a másikhoz lépett.

- Hallgasssuk meg ezt is. 

- Az istenek bizony felettéb szeszélyesek mondta az árny.

Utuq ismét elfintorodott.

- Na, ezzel se megyünk sokra!

A második alak is eltűnt és Utuq a harmadik mellé lépett.

- Ki vele, te mit tudsz nekünk mondani.

- Amíg felkél a Hold és felkél a Nap, ne add fel, amit megálmodtál - mondta az árnyalak.

Utuq mosolygott és tapsolt.

- Ez igen! Gratulálok! Ez a gondolat kell nekünk!

A harmadik árny is eltűnt, Utuq Amerre nézett, aztán hirtelen ott termett mellette olyan közel, hogy szinte összeért az arcuk. Amer ezen sem lepődött meg, hisz tudta, hogy démonok között van.

- Az élet egyszerű, Amer, ha tudod, hogy mi az álmod, mik a szabályok, kik vannak veled, kik vannak ellened, és kik nem játsszák a te játékodat. Köszönöm, hogy meghallgattál. A leckének vége.

A következő pillanatban Amer egyedül volt a szirttetőn, ült a szélén, a lábát lógatta a mélységbe, és nevetett. Ez egy ilyen nap volt.

"

 

Jó kis ugyeugye...

 2011.11.06. 21:22

DUNCAN SHELLEY KÖNYVEK

Jó kis ugye-ugyénél nincs is jobb kis ugye-ugye csak a még jobb kis ugye-ugye!

Ha szeretnél ennyire jókat írni, mint én akkor gyere el ERRE AZ ÍRÓMŰHELYRE!

Azé nem tudom azt igérni, hogy ennyire jól fogsz írni, de pl. megtudhatod, hogy min múlik a hitelesség. :)

Írással sokkal könnyebb egy érzést kommunikálni, vagy akár egy csatajelenetet színesebbé lehet tenni, mint bármely szemeddel érzékelhető szín bemutatásával.

Gondolom, ha olvastál már Duncan Shelley-t akkor tudod miről írdogálok.

Szóval személyesen az isteni Duncan-től tanulhatsz meg írni eme hétvégén:

Az Írás Kulisszatitkai Tanfolyam!

"Az első világháború nem az első világháború volt. A második világháború nem a második világháború volt. Az igazi első világháború még mindig zajlik, és már évezredek óta tart. Ebben a háborúban a hidrogénbombánál milliószor pusztítóbb hatású fegyvert vetnek be az emberek ellen. Ezt a tömegpusztító fegyvert, amely emberek milliárdjainak jövőjét semmisíti meg, és amelynek hatása tovább tarthat, mint amennyi a plutónium felezési ideje, így nevezik: HAZUGSÁG"

Részlet:

"- Az állítás úgy szól, hogy egy amerikai kutatócsoport megtalálta az agyban az erőszakos gondolatok központját, és kifejlesztettek egy gyógyszert, amely passzív állapotba helyezi és abban tartja ezt a központot, így nem jönnek létre agresszív gondolatok. Brown mindent leírt.

- Mennyi mindennek az igazságtartalma? - kérdezte. Ez fontos kérdés volt az állítás menedzselése szempontjából.

- Semmi. A gyógyszer egy hormontabletta, amely egyfajta kábultságot okoz.

- Értem. Milyen jellegű legyen a kampány?

- A lehető legnagyobb.

Brown bólintott.

- Az ellenkampány?

- Készítsen egy hangos ellenkampányt is. Soroltasson fel néhány érvet.

Brown leírta: " A szer függőséget okoz."

- Mennyi idő után szüntessem meg az ellenkampányt? - kérdezte.

- Hagyjon neki három hónapot, majd kezdje el csökkenteni. Egy év alatt csökkentse nullára - mondt Archer.

- Értettem. Más egyéb?

- Nincs. Tervezzen. Rövidesen megkapja az aktát.

- Várni fogom! Viszontlátásra, Mr. Archer! - hajolt meg Brown.

- Viszontlátásra, Mr. Brown! - biccentett Archer.

A összeköttetés megszakadt. Archer hívta a másik kapcsolatát, aki a rádióadókat és a rádióadást lehetővé tévő technikát tartotta irányítása alatt. "

Hogyan szerezhetem meg a könyvet?


Az Igazság Napja (Julius Andan: A világ a színfalak mögött)

IgazságV.jpg

Az Elme gyilkosaiban szó volt a Rendszer Hiteles Krónikájáról, ami egy vázlata annak a könyvnek ami megmenti a világot és ez a 2008-ban megjelent "A világ a színfalak mögött"-nek és 2009-ben pedig újrakiadásra kerülő "Az igazság napja"-nak.

"A dokumentumregény főszereplője, Julius Andan, negyedszázadon át szolgált egy titkos társaságot, amely az elnyomás végső forrása a Földön. E könyv betekintés a színfalak mögötti világba. Információi segítenek önnek abban, hogy szabadabb életet élhessen.

>>Egyetlen háború folyik ősidőktől fogva: az elme háborúja. Ebben a háborúban a puskagolyó a hazugság, a páncél a titok, és az orgyilkos a szaktekintély, aki mindent jobban tud, mint ön.

Az emberi elme a legfőbb, mi több, a egyedüli háborús hadszíntér. Minden háború elsődlegesen szellemi síkon zajlik, és a fizikai erőszaknak csak látszólag a test a célpontja. Az ön józan esze, az intelligenciája, a tehetsége és a jövője ellen folyik a harc.<<

Julius Andan"

 

ÁRLISTA