Amer és a Titánok

 2011.02.20. 23:32


Kate Brooks & Duncan Shelley

AMER ÉS A TITÁNOK

Az út mindig ott kezdődik, ahol éppen vagy!

Aeshma-Daeva az óceán túlpartjára viszi tanítványát, a maják világába, hogy találkozzon Zafrinával. Zafrina: istennő, bölcs, filozófus, kurtizán, kertész, társalkodónő, emberevő szörnyeteg… minden pillanatban változik, mindenki másmilyennek látja, és kétszer nem ölti magára a létezésnek ugyanazt a szerepét.

Ezrek és ezrek tolonganak csodálatos piramisa körül, várva, remélve a bebocsátást: egyszerű közemberek, papok, királyok, tudósok, harcosok, banditák. Mind azért a néhány röpke percért tölti életét a palota közelében, melyben találkozhat a nagy istennővel. A legenda szerint, akit Zafrina fogad, annak ad egy tanítást. Egy tanítást, melyre éppen abban a pillanatban a legnagyobb szüksége van, és amely örökre megváltoztatja az életét.

Duncan ezúttal múzsájával, Kate Brooks írónővel közösen alkotott. Kettőjük lelkéből született az „utolsó” Amer-történet.

 

ÁRLISTA

 

A bejegyzés trackback címe:

https://duncanshelley.blog.hu/api/trackback/id/tr622675876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása