Gondold át mégegyszer!

 2011.07.12. 12:32

 

„Egy alkalmazott munkája értékes lehet, abból a szempontból, hogy pénzt fizetnek érte. Egy vállalkozó munkája azonban egyetlen fillért sem ér. Csupán a munkája eredménye lehet értékes. A befektetett munkaórák, a többlet munkaórák nem teszik értékesebbé a létrehozott terméket vagy szolgáltatást. Ez a legelső és alighanem legfontosabb lecke, amit meg kell tanulnia mindenkinek, aki vállalkozásba kezd. Többé nincs munkaidő. Többé nincs fizetés. Többé nincs havi fix. Többé nincs értéke a munkának. Csupán a munka eredménye lehet értékes, és a munkáért, amely odavezet, senki nem fog fizetni egy fillért sem.

Kávé végignézett a hallgatóságán. Most már mindenki csendben ült a helyén és figyelt. Zsebre dugta az egyik kezét, és folytatta…"

 

Annyira izgalmas a történet, hogy egyszerűen együtt éltem vele.
T. ZS. Vállalkozó
------------<>------------
Nagyon hatott rám. Sok gondolat, régi cél került elő, bukkant fel ismét, belelkesedtem és újra megnőtt a tenni akarásom.
P. G Ügyvezető
------------<>------------
Döbbenetesen izgalmas a történet és az érzelmeimet is nagyon megmozgatta.
Sz. R. Vállalkozó
------------<>------------
Szerintem, nagyon sok ember számára lesz először megdöbbentő, majd megvilágosító.
H. Sz. Kereskedelmi Igazgató
------------<>------------
Munkatársaimnak is el kell olvasniuk, jó ha tudják, hogy időnként mit érzek
K. T. Ügyvezető

 

ÁRLISTA

 

A bejegyzés trackback címe:

https://duncanshelley.blog.hu/api/trackback/id/tr703060278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása