Domínium

 2019.11.22. 22:11

duncan-shelley-dominium-1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oldalszám: 412

Az Árnyékszingularitás a Domínium Univerzum nyitó regénye, melyet további történetek követnek majd.

Az időpont 2050, a helyszín Magyarország. A politika a szórakoztatóipar része, a huszonötmilliós ország gyarmattá vált, a valódi hatalom nem látható. A bőrszín, a származás és a nemi identitás már nem számít, a lakosság kiterjesztettekre és elmaradottakra hasadt. A felszínen minden megváltozott. A mélyben semmi.

Az országok csupán nevek a térképen. A kormányokban színészek ülnek, akik szerepeket játszanak a szappanoperában. A Földet 23 domínium uralja, a nevesített 201 állam mindegyike valamelyik birodalom fennhatósága alá tartozik.

Magyarország, Ausztria, Szlovákia egésze, Csehország, Románia, Szerbia, Horvátország és Ukrajna egy része a NanoDog Domíniumban található.

A legmagasabb szintek alatt minden döntésben részt vesz a mesterséges intelligencia. Megjelenik a transzhumanizmus. Közeledik a technológiai szingularitás. A természet halálán van, és mint egy haldokló utolsó vad erőfeszítése, előtör a mélyből az ősi mágia, hogy védje az életet a gép terjeszkedésével szemben.

Az ősi magyar törzsek még mindig léteznek, csupán visszahúzódtak, védték titkaikat. Most azonban az összeomlás határán, a történelem homályába veszett képességek, a varázslás, a harcmodor, mely egykor rettegést ültetett a szívekbe, visszatér.

Ez az Árnyékszingularitás.

Isten hozott az új regényben!

Átvehető!

30-388-6660

Deák tér/Duna Plaza

4000 HUF

További Duncan Shelley könyvek!

A bejegyzés trackback címe:

https://duncanshelley.blog.hu/api/trackback/id/tr3415320754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása