Válaszreakció

 2016.03.02. 00:01

valaszreakcio.jpgAz 1950-es évek végén a CIA útjára indított egy titkos programot, melynek célja egy olyan fegyver-rendszer kifejlesztése volt, amely nagyságrendileg erősebb a hidrogén-bombánál. A 90-es években a program csődbe ment, eredmények nem születtek.

Másfél évtizeddel később azonban valaki azzal áll elő, hogy a kutatások tovább folytak, és a vágyott játékszer létrejött.

A rejtélyes ismeretlenek a színfalak mögött árverést rendeznek a világ kormányai számára: hajlandók eladni a techológiát bárkinek, csak az számít, ki fizeti érte a legtöbbet.

A ragadozók mindent bevetnek, hogy megszerezzék a pusztítás minden eddiginél fejlettebb eszközét. Az ésszerűség itt nem játszik szerepet.

Az Algol System, a nukleáris terrorizmus fenyegetése miatt létrehozott egység alámerül az árnyékok világába, hogy pontot tegyen az ügy végére. Fogynak a napok, egyre kevesebb a remény, a csapatban egyre több a halott, és egyre több az áruló.

Átvehető: 4000 HUF

Deák tér/Duna Plaza

Hívj: 30-388-6660

Írj: reportok@gmail.com

 

További Duncan Shelley könyvek...

A bejegyzés trackback címe:

https://duncanshelley.blog.hu/api/trackback/id/tr38433274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása