Mi a PORNÓ üzenete?

 2010.01.26. 00:34

"Julius Andan

A civilizációt a háttérből irányító titkos csoport egyik tagja, aki árulóvá lett, és írt egy könyvet a civilizáció tényleges felépítéséről és működéséről, melynek címe: A Rendszer Hiteles Krónikája. Árulásáért a világon urlakodó kaszt halálra ítélte."

 

"TIMES SQUARE 9-ES TÉVÉSTÚDIÓ

APRIL STREET, MANHATTAN

 

December 8. péntek, 18 óra 04 perc

 

Truman első kérdése természetesen az Andan elleni merényletre vonatkozott.

Persze, hogy féltem. – felelte Andan. – De olyan emberek gondoskodnak a biztonságomról, akiket nem könnyű kicselezni. Nem esett bántódásom, hála nekik! Szörnyű, ami történt, és részvétem az elhunytak hozzátartozóinak! De most, jobb lenne, ha félretennénk ezt a témát, és arról beszélnénk, ami miatt eljárok ide az ön műsorába vitázni. A legfelsőbb kaszt azt akarja, hogy fogjam be a számat. A merényletek folytatódnak. És talán az egyik sikeres lesz. Talán a mai. Vagy a holnapi. Vagy egy azutáni. És mivel a nagy számok törvénye szerint, ha a merényletek elég sokáig folytatódnak, az egyik biztosan sikeres lesz, jobb, ha erre nem is pazarolunk több szót, és belevágunk a mai témánkba.

 

242

 

    Truman nem szerette Andant. Most meg főleg nem. Micsoda merénylet volt! Minden ezzel volt tele! És Andan csak úgy elsétál a következő interjúra, mintha mi sem történt volna, és még akkor ilyeneket is mond. Visszataszító!

 Rendben van, Andan úr, ahogyan óhajtaja! – egyezett bele Truman. Belenézett az egyik kamerába. – Bemutatom önöknek Julius Andan mai vitapartnerét, aki szokás szerint a balomon foglal helyet. A rendkívül vonzó hölgy, ha valaki nem ismerné: dr. Jane Silverstone! Sokoldalú tehetség, neves színésznő, író és szexuálterapeuta. Valamint, kitűnő üzletember, aki egész vállalatbirodalmat épített fel a semmiből.

- Köszönöm szépen ezt a kedves bemutatást – mondta Silverstone mosolyogva.

-   Jane Silverstone negyvenes évei legelején járt, vállig érő, tűzvörös haja, feltűnő zöld szeme és érzéki ajkai voltak. Mesébe illő alakját még jobban kiemelte a rövid szoknya és szexi selyemblúz. A nő nagyon híres volt, tévéműsorokat vezetett, könyveket írt, előadó körutakat tartott, magazinokat adott ki, befolyásos cégeket vezetett, és magánkórházat tartott fenn, ahol maga is rendelt, ha ideje engedte.

-   Először is, mielőtt belemélyednénk a témánkba, szeretném elismerni dr. Andan kitartását és bátorságát! – mondta Silverstone sajátságos, érzéki hangján. – És köszönöm, hogy megírta A Rendszer Hiteles Krónikáját, amely egy fantasztikus, gondolatébresztő mű! Köszönöm, dr. Andan!

-  Silverstone megtapsolta Andant, Truman pedig csatlakozott hozzá, mert úgy érezte, ez egy kedves és nemes gesztus.

-   Andan csak mosolygott csendesen, és amikor a taps elhalt, beszélni kezdett.

-  Igazán kedves. Néhány dolgot azonban helyesbítenem kell azzal kapcsolatban, amit Truman úr sorolt fel a bemutatáskor. Jane Silverstone nem sznésznő. Soha nem játszott egyetlen igazi filmben sem. Szerepelt viszont több mint ezer pornófilmben, és a cége legalább tízezer pornófilmet készített már. Továbbá kiad havi rendszerességgel több pornólapot, és olyan magazinokat, mint a Szexuális forradalom.

 

243

 

-    Az egész élete arról szól, hogy az emberek figyelmét megpróbálja a szexre irányítani, és azon rögzíteni.

- Mert a szex a legfontosabb dolog az életben! Jelentette ki Silverstone. – Szex nélkül senki sem képes önmaga lenni! Szex nélkül senki sem lehet egészséges, sem testileg, sem mentálisan! A szex a híd benső valónkhoz, ez a kapocs az igazi énünkhöz! E nélkül nem ismerhetjük meg önmagunkat!

Andan mosolygott.

- Mit nem mond!

- Elnézést, hogy közbeszólok! – húzta ki magát Truman. – Andan úr, ön soha nem látott egyetlen pornófilmet sem?

- De , láttam néhányat. Nem is keveset. Néhány ezret. Tudja, valamikor pszichiáter voltam, és a pszichiáterek imádják a pornót. Az egyik születésnapomra az Amerikai Pszichiátriai Társaságbeli kollégáimtól száz pornófilmet kaptam, és a szülinapi tortámból az egyik pornósztár ugrott elő.

- Igen, igen, erről én is hallottam! – jegyezte meg Silverstone. – Ki is volt az, aki kiugrott a tortából? Myra, ugye? És ha jól tudom, szeretkeztek is. Jó volt, ugye? Csodálatos volt, ebben biztos vagyok! És közben a felesége otthon várta. Mikor is volt ez? Négy éve? Három?

- Három éve – pontosított Andan. – Megcsaltam a feleségemet, nagyon sokszor. Lefeküdtem rengeteg prostituálttal. Köztük azzal a Myra nevűvel is. És ezek életem legapróbb bűnei. Ennél milliószor nagyobbak is vannak. Nem vagyok bűntelen. És tudom, hogy a pokol legmélyebb bugyrából is van kiút.

- Sőt…- Silverstone arcán kaján mosoly jelent meg. – És erre talán dr. Andan már nem is emlékszik…De úgy tíz évvel ezelőtt, amikor én még igen aktívan forgattam… Egyszer én ugrottam ki neki egy tortából… És én voltam az egyik szülinapi ajándék a kollégáitól…

- Csak nem? – döbbent meg Truman, majd nevetni kezdett. – Ez igaz?

- Bizony! És azon az éjszakán testközelből ismerhettem meg a nagy Julius Andant!

 

244

 

- És? – kérdezte Truman csillogó szemekkel, hogy most végre elkapták Andant.

- Nem szeretnék erről beszélni, mert még Julius elpirul itt nekünk! – vigyorgott Silverstone.

- De azért… mondjon valamit!

- Hát… nem akarok túl sok mindent elárulni… de annyit azért elmondhatok, ha már így négyszemközt vagyunk… hogy… hogy is mondjam, hogy ne legyen túl erős… Juliust, a természet…. ööö… nem áldotta meg valami bőkezűen, ha értik, mire gondolok?

Truman hahotában tört ki. Úszott a boldogságban, hogy végre elcsípték a Nagy Andant. És azért is örült, mert ez a kacaj, ami kirobbant belőle, azt a látszatot keltette a nézőkben, hogy őt aztán a természet roppant bőkezűen megáldotta.

Andan azonban nem pirult el. Türelmesen várta, amíg egy kicsit alábbhagy a jókedv, akkor azonban megszólalt. Olyan eltúlzott hangsúlyokkal és gesztusokkal beszélt, mint egy kabuki színész.

- Hűha! Atyaúristen! Nem is gondoltam volna, hogy ilyen komoly veszélyekkel jár szembeszállni a pornóval! Még a végén rásütik az emberre, hogy nem elég nagy a pénisze, vagy nem áll fel neki elég gyakran, vagy hogy nincs elég tapasztalata arról, hogy milyen mélyre lehet süllyedni a mocsokba! Úristen! Ha ezt előre tudom, meg sem merek szólalni! Legközelebb százszor is meggondolom, mielőtt valami rosszat merek mondani a pornóról! – Andan elnevette magát, majd visszatért normál hanghordozáshoz és gesztusaihoz. – Ez a „Ha már az érvet nem tudom támadni, legalább az érvelőt támadjam” tipikus esete. Még soha életemben nem hallottam egyetlen ellenérvet sem, melyet a pornó hívei felhoztak volna a kritikával szemben. Mindenre azt mondják, hogy a pornó ősi, meg hogy a szex a „híd a benső valónkhoz”, meg hogy a pornó művészet, meg hogy a felvilágosult emberek mind odavannak a pornóért. Csupa üres közhely, csupa ocsmány hazugság. A szex magánügy. És ennyi. Nem árucikk.

 

Lepd meg barátaidat Duncan Shelley könyvvel!

 

245

 

- Én tudom, hogy ez az egész szex-ellenessége miből ered – jelentette ki Silverstone.

Andan elmosolyodott.

Kisfütyi-komplexus? – érdeklődött nyájasan.

A nő bólogatott, és még hozzátette.

- És bűntudat.

- Ó, micsoda tudományos diagnózis! – bohóckodott Andan. – De legyünk végre komolyak. Truman úr, megtenné kérem, hogy dr. Silverstone-hoz fordul, és nem veszi le róla a szemét?

- Ó, hát ez… ez nem lesz nehéz! – bájolgott Truman, és megtette, amire Andan kérte.

- Köszönöm szépen! És ön, dr. Silverstone, megtenné, kérem, hogy becsukja a szemét, és nem nyitja ki, amíg nem mondom?

- Ezt már egyszer eljátszotta velem, Juulius! – kacagott fel a nő, mire Truman is nevetni kezdett.

- Az már régen volt, és ígérem, hogy most semmit sem teszek a szájába – mondta Andan komolyan. – Lenne olyan kedves, és megtenné, amire kértem?

- Na jó! De csak az ön kedvéért!

Silverstone becsukta a szemét.

- Köszönöm! – Andan Trumanhez fordult, aki meredten bámulta a nőt. – Truman úr, nézze a hölgyet, kérem.

- Azt teszem – mondta Truman.

A nő felnevetett.

- Rendben. Látja őt?

- Hát… természetesen.

- Egészen tisztán látja?

- Egészen tisztán – felete Truman. Nem értette, hogy Andan mit akar, de nem is volt kíváncsi rá, akkora élmény volt számára, hogy ilyen közelről láthat egy hús-vér pornósztárt.

- Ennek örülök. Dr. Silverstone! –fordult Andan a nőhöz.

- Kérem, ne nyissa ki a szemét. Ön látja Truman urat?

A nőt rázta a nevetés, alig tudott beszélni.

- Meg lennék ijedve, ha látnám! –válaszolta.

 

246

 

- Köszönöm – Andan megint Trumanhez fordult. – Nos képzelje el, hogy maga teljesen jól lát, de a hölgy vak, és egyáltalán nem lát semmit sem a szemével. Mondjuk, hogy még fényfoltokat sem. Abszolút semmit. Mit gondolna róla?

Truman nem igazán értette.

- Ööö… hát … milyen ember lenne?

- Nem ez számít, hanem az, hogy mit gondolna róla, amiért vak?

- Amiért vak? – rántotta fel a szemöldökét Truman. – Hát… semmit. Nem gondolnék róla semmit. Sajnálnám, amiért vak. Nagyon rossz lehet vaknak lenni. Én… nem tudom, hogy bírnám ki… Fogalmam sincs, hogy mit tennék. Csodálom a vakokat, akik nem ajdák fel.

- Nem hibáztatná a hölgyet, amiért nem látja magát? – kérdezte Andan.

- Dehogy hibáztatnám! – vágta rá Truman. – Nem tehet róla, hogy vak! Ez nem valamiféle… bűn, amiért büntetés jár!

- Nem gondolná azt, hogy a hölgy azért nem látja magát, mert maga nem eléggé fontos?

Truman összeráncolta a homlokát.

- Hát… persze, hogy nem. Nem értem, Andan úr, hogy mire akar kilyukadni.

- Meg fogja tudni – nyugtatta meg Andan. – Nem gondolná azt, hogy a hölgy azért nem látja magát, mert maga nem elég magas ahhoz, hogy lássa?

- Ez… ööö… fel sem merülne bennem – mondta Truman.

- Hanem akkor mit gondolna, hogy a hölgy miért nem látja magát?

- Mert vak – felelte Truman. Kezdte azt hinni, hogy Andan a bolondját járatja vele.

Andan elmosolyodott.

- Akkor már készen is vagyunk, köszönöm mindkettőjüknek az együtttműködést!

 

247

 

Silverstone kinyitotta a szemét.

- Maga érti, hogy mit akart ezzel a mi Juliusunk elmondani? – fordult Trumanhez.

- Nem, sajnos én sem tudom.

- Pedig igazán egyszerű – mondta Andan. – Truman úr ránézett egy vak nőre, aki nem látta őt, Truman úr sajnálta emiatt, és nem gondolta azt, hogy az ő hibája, hogy a nő nem látja. A nő vak volt, nem tudott érzékelni a szemével. Emiatt nem látott, és nem amiatt, hogy a környezetében lévő emberek és dolgok nem voltak kellőképpen érdekesek a számára, vagy nem voltak eléggé óriásiak, ahhoz, hogy láthassa őket. Semmit sem látott. Abszolút semmit. Az érzékszervében volt a hiba, nem a világban.

- És mit akart ezzel bebizonyítani? – érdeklődött Silverstone.

- Csak annyit, hogy az érzékelés jó dolog. Az érzékelés jobb, mint a semmilyen érzékelés, és az élesebb érzékelés jobb, mint az eltompult érzékelés. Minél kevésbé képes valaki érzékelni, annál elveszettebb, mert annál kevésbé van tudatában a világnak. El tudnak képzelni egy embert, aki teljesen vak, teljesen süket, nem érez szagokat, nem érez ízeket, és a tapintás érzékelése sem létezik? El tudják képzelni, hogy milyen lehet?

Truman megrázkódott, ahogyan belegondolt.

- Mintha halott lenne –mondta.

- És mire akar kilyukadni, Julius? – kérdezte Silverstone.

- Ígérem, hogy mindjárt meg fogja tudni! Az érzékszerv egy olyan szerv, amelyen keresztül tudomást szerzünk arról, ami létezik. Az érzékszerveink arra valók, hogy érzékeljük velük. Érzékelés nélkül semmire sem vagyunk képesek.

- Amit mond… az teljesen világos. De mi a lényege? – érdeklődött Truman.

- Mi köze van mindennek a szexhez? – szólalt meg Silverstone.

- Nos, csupán csak annyi, hogy a nemi szervek: érzékszervek – felelte Andan. – Az imént megállapodtunk abban, hogy az érzékelés jó, és hogy az élesebb érzékelés jobb, mint a kevésbé éles. A nemi szervek kivételek lennének ez alól? És éppen a nemi szervek, amelyek talán a legérzékenyebb érzékszerveink?

 

248

 

- Miért lennének kivételek? – csodálkozott el Silverstone. – Nem kivételek! És egyetértek azzal, hogy a nemi szervek a legérzékenyebb érzékszerveink. Ezzel nekem nem mond semmi újat, Julius!

- Nos, ha ez igaz, akkor maga nem ostoba. Hanem inkább egy kicsit gonosz. Ugyanis az egész életét a pornó népszerűsítésére tette fel. És mi a pornó üzenete? Az, hogy az éles érzékelés rossz, és az eltompultság jó.

- Hogy micsoda?! Miket hord itt össze? – emelte fel a hangját Silverstone. – A pornó éppen hogy azt tanítja, hogy az érzékelés jó! A pornó üzenete az, hogy érezz! Ez a pornó üzenete!

- A pornó üzenete az, hogy az érzékenység gyermeteg dolog, és a nemi szervek eltompultságának foka határozza meg a szexuális kultúráltság fokát – folytatta Andan. – Maga egy olyan hazugság elterjesztésére tette fel az életét, amelyről tudja, hogy hazugság, és tudja, hogy tönkreteszi azokat, akik hisznek benne.

Silverstone felugrott.

- Hát ez hallatlan! Mekkora mérhetetlen baromságokkal etet itt minket?! Honnan az istenből veszi ezt az ökörséget?! Maga nincs magánál! Teljesen megbuggyant?! Miket merészel már?! Hogy jön maga ehhez?!

Damien mutatta a nőnek, hogy üljön le. Volt valami az arckifejezésében, ami arra késztette Silverstone-t, hogy leüljön.

- Én magam sem értem, Andan úr, hogy honnan veszi ezeket a kijelentéseket! – vette át a szót Truman. – Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért talál ki ilyeneket?!

Andan halálos nyugalommal ült a helyén, és kuncogott.

- Hát nem furcsa? Micsoda felháborodás! Micsoda hangzavar! És miért? Mert azt mertem mondani, hogy a pornó nem jó és nem hasznos a társadalom számára. Mert azt mertem mondani, hogy a pornó hazudik. Ha veszünk egy felnőttet és egy gyereket, egy kis gyereket és egy hatalmas termetű felnőttet, akkor azt láthatjuk, hogy a felnőtt érzékszervei bizony sokkal nagyobbak, mint a gyereké. Sokkal nagyobb az orra, sokkal nagyobb a bőre, mindenből sokkal több van neki, és mégis, könnyen meglehet, hogy a gyerek jobban érzékel. Egy felnőtt ember, akinek kétszer akkora a bőrfelülete, mint egy gyereknek, semmivel sem érzékel többet a bőrével mint a gyerek! Hát nem döbbenetes? Egy normálisan kifejlett érzékszerv mérete abszolút semmilyen kapcsolatban nem áll azzal, hogy mennyire éles az érzékelése! Hát nem mérhetetlenül furcsa ez? Főleg materialista nézőpontból nézve! Hogyan lehetséges az, hogy egy felnőtt ember, akinek sokkal több érző ideg van a szemében, mint egy kisgyereknek, semmivel sem lát jobban a sokkal több érző idegével, mint a gyerek? Hogyan lehetséges ez?

 

Szülinapra Duncan Shelley könyvet!

 

249

 

Erre sem Truman, sem Silverstone nem tudta a választ.

- Testi dolgokról van szó! – hangsúlyozta Andan. – Testi érzékszervekről! Egy kétszer olyan vastag csont, várhatóan kétszer erősebb, nem igaz? Természetesen csak egészséges csontok esetében. Kétszer több izomtól sokkal nagyobb erőt várunk el! És jogosan? Hogyne! És az érzékszervek? Az érzékszervek esetében ennek az elvnek nyomát sem találjuk! Ami felettéb különös, lévén, hogy egy fizikai dologról van szó, amelynek csak és kizárólag a minősége számít, és a mennyisége nem! Mindez hihetetlenül nyilvánvaló! És mi köze van mindennek a szexhez? Nos, a nemi szervek érzékszervek, és a szexuális aktus az érzékelésről szól! A pornó egy olyan nőt állít be ideálként, aki szexuálisan beteg! A szexuális érzékszervei olyan mérhetetlenül el vannak tompulva, hogy extrém mértékű ingerlésre van szüksége, hogy érzékelni tudjon vele! És a pornó azt hirdeti, hogy ez a kívánatos, ez az egészséges, és minden nő ilyen, vagy ilyen akar lenni! A pornó férfiideálja ugyanilyen! Csupa szerencsétlen, beteg ember, akik ijesztő mértékben el vannak tompulva, és az eltompultságukat ideálként állítják be!

 

250

 

- Ez nem igaz! – vágott közbe Silverstone.

- Már hogy ne lenni igaz?! – emelte fel a hangját Andan. – Ezt az egész hazugságot mi találtuk ki! Mi találtuk ki, hogy a szexnek van szakmai oldala, hogy a szex nem az érzékelésről szól, hanem a testméretekről, a testformákról, a beheatolás szögétől és idejétől, meg ezt az összes többi baromságot! Mi találtuk ki az egészet, az elejétől a végéig! A szex valójában még csak nem is a testről szól! Valójában a test az összekötő kapocs és nem a szétálasztó fal! A nemi szervek érzékszervek, és ha egy érzékszerv nem érzékel elég jól, akkor valami baj van vele! Ha az ember rosszul lát, akkor felvesz egy szemüveget, ha rosszul hall, akkor fog egy hallókészüléket, ha pedig rosszul érzékel a nemi szerveivel, akkor pornósztár lesz belőle! Hát nem furcsa ez egy kicsit?

- Maga egy bolond! – vetette oda Silverstone, mert semmi más nem jutott az eszébe.

- Ejnye, dr. Silverstone! Maga már megint az érvelőt támadja az érv helyett! – kacsintott Andan. – De ha van valamilyen igazi érve, akkor csak rajta, rukkoljon elő vele! Mert a törekvése, hogy gátlásossá tegyen engem, nem érv ezekkel szemben. Csupán aljasság.

Truman megpróbált bekapcsolódni az elfajuló beszélgetésbe.

- De akkor…. miért van az, hogy a hölgyek a… a természet által bőkezűen megáldott férfiak társaságát keresik?

- Ez egy közhely, és nem egy tény – hűtötte le Andan. – Része a pornó filozófiájának. Én rengeteg olyan férfit ismertem, akik abból éltek, hogy pornófilmekben szerepeltek. Kizárólag lotyók keresték a társaságukat, és egynek sem volt tartós kapcsolata. Vajon miért? Egyébként valóban vannak bizonyos nők, akik ilyen férfiakat keresnek. És hogy mi ennek az oka? Miért vágynak az emberek annyi marahaságra? Miért vágyik valaki a legbénább ruhára, amit ember valaha is készített? Miért vágyik valaki a létező legócskább italra? Mert divat. Ennyi a válasz A divat közmegegyezés, nem valóság, csak annak látszik.

 

251

 

- Tehát azt mondja, hogy ez a … probléma, a rossz minőségű érzekszervek vagy a… hazugságok miatt létezik? – kérdezte Truman.

- Igen – felelte Andan.  – A pornót a legfelsőbb kaszt hozta létre, már nagyon-nagyon régen, azzal a céllal, hogy kilökdösse az embereket a játszmából.

Silverstone úgy látszik megsértődött, mert csak dühödten bámulta az asztalt. Truman megpróbált Andannal vitába szállni.

- Miféle játszmára gondol? –kérdezte.

Arra, amit civilizációnak neveznek – válaszolt Andan. – Ez az igazi játszma ezen a bolygón. Tehát a játszma bolygóméretekben zajlik. Az igazi játszma! A pornó funkciója az, hogy elhitesse az emberekkel, hogy a játszma a nemi szervükről szól. Képzelje ezt el: folyik az igazi játszma, az egész világot felöleli, és egyszer csak megjelenik egy új irányzat, amely azt állítja, hogy a legnagyobb játszma, ami csak lehetséges az ember számára, az a saját nemi szervének az ingerlése. És akik ezt elhiszik, azok kiestek a játszmából, és azokkal a legfelsőbb kasztnak többé már nincs gondja. Az egész a beszűkültségről szól, arról, hogy az emberek figyelmét beszűkítsék a saját nemi szerveikre, és elfeledtessenek velük mindent, ami ezen kívül létezik.

- És… ön szerint, ezt hogyan érik el? – kérdezte Truman.

- Szeretkezés vagy maszturbáció közben ingerlés éri a nemi szerveket. Egy kép vagy felvétel, amely szeretkezést vagy maszturbációt ábrázol, emlékeztet erre az ingerlésre. Tehát, áttételesen, ingerli a nemi szerveket. A pornó teljes egészében arra épül, hogy emlékeztesse az embereket az ingerlésre. Más szóval: hogy szexuálisan felizgassa őket. Felizgassa, és izgalomban tartsa. Ezt teszi. Ezt meg lehet tenni. De vajon értékes ez ? Értékes tevékenység folyamatosan szexuális izgalomban tartani az embereket? Mire mennek vele? Mit tesz ez hozzá az életükhöz? Milyen módon segít ez nekik abban, hogy merész célokat tűzzenek ki, és azokat el is érjék?

 

252

 

- Nem tudom… gondolom… attól függ – vélekedett Truman.

- Szerintem maga tudja a választ – mondta Andan. – A legfelsőbb kaszt kitalálta, hogy a szexnek van szakmai oldala. Hogy így meg így kell azt csinálni, eddig és eddig kell tartania, meg hasonlók. Ez egy színlelt szakmaiság. A szexnek nincs szakmai oldala. A szex magánügy. Nem tart hosszú ideig. Nem kell hozzá kettőnél több ember. Nem igényel túlzott ingereket, mert az emberek normál esetben igen éles érzékeléssel rendelkeznek. Ezek a tények a szexről. Minden más hazugság. A pornó beszűkíti az emberek figyelmét. A pornó rögzíti az emberek figyelmét. A beszűkültség és a rögzültség nem pozitív tulajdonságok.

Silverstone megpróbált mosolyogni, de csak egy furcsa fintorra futotta.

- Tudja, Julius, itt van ezzel a nagy tudásával meg a kis péniszével, és azzal a fene nagy keserűségével, amiért nem tudna engem kielégíteni.

Andan úgy nevetett, hogy majdnem lefordult a székről.

Silverstone azt kívánta, hogy Andant megöljék, még ma. Örömtáncot járna a sírján. És a természet által a legnagyobb mértékben megáldottt színészeivel fog ágyba bújni, és egy hétig ki se jön onnan, és olyan élményei lesznek, amilyen Andannak soha. És azt is eldöntötte, hogy visszatér a filmezéshez. Újra fog pronófilmekben szerepelni, és mindent kipróbál majd, és nem lesznek tabuk, és lefekszik majd száz és száz és ezer megáldott férfival egyszerre, és megizélteti magát majd egy lóval is, és több lóval is, és egy csimpánzzal is és egy gorillával is, és majd csináltat egy olyan gépet, amire bármekkora műpéniszt fel lehet szerelni, és ami bármeddig tudja őt döfködni, és akkor majd csinál egy olyan tízórás filmet, amelyben szünet nélkül szeretkezik a géppel, és kiad majd újabbb magazinokat, amelyekben segít azoknak, akik szexuális problémákkal küzdenek, és könyveket is ír a szexről, és beavatja az olvasóit a szeretkezés művészetébe, és majd dokumentumfilm-sorozatot is készít a szexről, és kiállítást szervez a pornográfia történetéről és… és… és majd megmutatja Andannak, hogy ez normális, és hogy ő egyáltalán nem eltompult és nem beszűkült, és az érdeklődése nem rögzült ezen az egyetlenegy témán!

 

253

 

Ez vert helyzet volt, és Truman tudta, hogy csak rosszabb lesz. Alig két perc volt hátra a műsorból. Belenézett a kamerába.

- Sajnos letelt az időnk! – jelentette be. – Meg kell köszönnöm mindkét vendégemnek, hogy itt voltak, és emelték a műsor fényét! Köszönöm szépen, dr. Jane Silverstone-nak és Julius Andannak! Viszontlátásra.

A műsor véget ért.

Az adás megszűnt a stúdióból.

Andan és Silverstone indultak.

Mathias Brooks pedig megadta a jelet az akcióra. 

 

5. 

MANHATTAN, NEW YORK

December 8., péntek, 19 óra 03 perc

 

A tévéstúdió mélygarázsában a klán nyolc páncélozott terepjárója ...."

Duncan Shelley: A Végső Háború könyvből volt ez a részlet!

 

A Végső Háború

 

"Az első világháború nem az első világháború volt. A második világháború nem a második világháború volt. Az igazi első világháború még mindig zajlik, és már évezredek óta tart. Ebben a háborúban a hidrogénbombánál milliószor pusztítóbb hatású fegyvert vetnek be az emberek ellen. Ezt a tömegpusztító fegyvert, amely emberek milliárdjainak jövőjét semmisíti meg, és amelynek hatása tovább tarthat, mint amennyi a plutónium felezési ideje, így nevezik: HAZUGSÁG." 

 

 

 ÁRLISTA

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://duncanshelley.blog.hu/api/trackback/id/tr561702579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása