- Mik a hírek?

- Javaslom, tegyünk biztonsági előkészületeket arra az esetre, ha Julius Andan követ nem akadna fenn a karanténban, és kommunikációt tudna kijuttatni a világba rólunk. A javaslatom egy korlátozott harmadik világháború, biológiai, vegyi és nukleáris fegyverekkel. Azt mondjuk, a háborút Julius Andan követ robbantotta ki. Kérek engedélyt, hogy megtehessem az előkészületeket.

- Várjon utasításra.

- Várom az utasításait, Gazda.

A hívott fél bontotta a vonalat. Darla visszatette a telefont az asztal közepére, azután mindhárman csendben vártak.

Hat perc múlva szólalt meg a telefon. Darla felvette.

- Darla - szólt bele.

- Rendben van. Készítsék el a korlátozott világháborút.

- Értettem, Gazda. Intézkedem.

A hívó bontotta a vonalat. Darla visszatette a telefont középre, és Lansky telefonját vette fel.

 A történet szerint létezik egy úgynevezett Legfelsőbb Kaszt, melynek feladata, hogy irányítsa az emberiséget és tudatlanságban tartsa. Ez első hallásra sci-fi szerűnek tűnhet, de abszolút nem az. A sok példát elolvasva az olvasó maga is hajlik majd arra, hogy igaznak gondolja a leírtakat. Ennek a tökéletesen titkos társaságnak tagja Dr. Julius Andan pszichiáter, a regény főhőse. Ő az ideológiai egység feje, az ő dolga, hogy elhitesse az emberekkel azokat a hazugságokat, amelyeket a Kaszt emberei találtak ki.  Tökéletes PR szakember, közismert médiaszemélyiség, mindenki kedveli, igazi tekintély.

De egy napon árulóvá válik. Viszont ehhez el kell rejtőznie a világ és a Legfelsőbb Kaszt mindent és mindenkit behálózó rendszere elől. A rendőrségre nem mehet, a titkosszolgálathoz nem fordulhat, sem a Maffiához, sem sehová, hiszen a Kaszt mindenhová elér, mindenütt ott van. Egy befolyásos japán segítségével kapcsolatba kerül egy vérprofi, teljesen elszigetelten élő, kiemelkedő technikát használó csoporttal, akik elvállalják a védelmét és elrejtését.

Andan egy könyvet ír, amelyben leleplezi a Legfelsőbb Kasztot, embereit és hazugságaikat. Akik pedig egy eddig még sosem tapasztalt méretű és kíméletlenségű hajtóvadászatot indítanak ellene.

Hihetetlen könyv nem lehet letenni. 2000-ben 2 évet vártunk a folytatásra, 2002-től pedig 3-at a trilógia záróművéhez. Most kapható mindhárom rész!

 

 "Minden szervezet úgy született, hogy valakik megalapították. Az emberi civilizáció is csak egy szervezet, és mindaz igaz rá, ami igaz a többi nagy szervezetre. Az emberiség történelmének legnagyobb titka, hogy miként keletkezett a civilizáció, kik alapították, milyen szabályokat követve épült fel, és hogyan működik valójában. Ez olyan hatalmas titok, amelyről egyetlen szó sem esik az írott történelemben, és amelynek létét a történészek még csak fel sem tételezték. A történelem hajnalán a civilizációt egy csoport hozta létre. A civilizáció úgy épül fel, hogy központilag irányítható legyen, vagyis oly módon van megszervezve, hogy az emberiséget egy szűk érdekcsoport kontroll alatt tarthassal. Kívülálló soha nem ismerhette meg e társaságot, és az emberiségen uralkodó kaszt tagjai közül soha senki nem lett áruló. Egészen mostanáig..."

 

 

ÁRLISTA

A bejegyzés trackback címe:

https://duncanshelley.blog.hu/api/trackback/id/tr492836676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása