Duncan Shelley könyvek

 2009.12.24. 00:52

Amer Tánca

A történet a X. századi Angliában kezdődik. Egy fiatal férfi eszét veszti a fájdalom és a hazugságok hatására. A fekete mágia praktikáit követve démonokat próbál megidézni, hogy eladja a lelkét. Egy napon megjelenik előtte egy démon, ám amikor Amer felajánlja a lelkét a boldogságért, szembesül a rettenetes igazsággal: már eladta a lelkét, és ez a pokol. A könyv elmeséli, hogyan emelkedett fel Amer a mélyből a magasba, és lett a szánalmas őrültből az emberlakta vidékek leghatalmasabb varázslója.

Mérete: 9,5 x 19 cm (egy francia borítékba belefér!) 
Terjedelme: 72 oldal

Ára: 1300 HUF

30-388-6660

 

reportok@gmail.com

 

Elme Gyilkosai

 "Minden szervezet úgy született, hogy valakik megalapították. Az emberi civilizáció is csak egy szervezet, és mindaz igaz rá, ami igaz a többi nagy szervezetre. Az emberiség történelmének legnagyobb titka, hogy miként keletkezett a civilizáció, kik alapították, milyen szabályokat követve épült fel, és hogyan működik valójában. Ez olyan hatalmas titok, amelyről egyetlen szó sem esik az írott történelemben, és amelynek létét a történészek még csak fel sem tételezték. A történelem hajnalán a civilizációt egy csoport hozta létre. A civilizáció úgy épül fel, hogy központilag irányítható legyen, vagyis oly módon van megszervezve, hogy az emberiséget egy szűk érdekcsoport kontroll alatt tarthassal. Kívülálló soha nem ismerhette meg e társaságot, és az emberiségen uralkodó kaszt tagjai közül soha senki nem lett áruló. Egészen mostanáig..."

 

 Ára: 4500 HUF

 

 

A Végső Háború

 

"Az első világháború nem az első világháború volt. A második világháború nem a második világháború volt. Az igazi első világháború még mindig zajlik, és már évezredek óta tart. Ebben a háborúban a hidrogénbombánál milliószor pusztítóbb hatású fegyvert vetnek be az emberek ellen. Ezt a tömegpusztító fegyvert, amely emberek milliárdjainak jövőjét semmisíti meg, és amelynek hatása tovább tarthat, mint amennyi a plutónium felezési ideje, így nevezik: HAZUGSÁG." 

Ára: 3500 HUF

 

 

Az Igazság Napja

"A dokumentumregény főszereplője, Julius Andan, negyedszázadon át szolgált egy titkos társaságot, amely az elnyomás végső forrása a Földön. E könyv betekintés a színfalak mögötti világba. Információi segítenek önnek abban, hogy szabadabb életet élhessen.

>>Egyetlen háború folyik ősidőktől fogva: az elme háborúja. Ebben a háborúban a puskagolyó a hazugság, a páncél a titok, és az orgyilkos a szaktekintély, aki mindent jobban tud, mint ön.

Az emberi elme a legfőbb, mi több, a egyedüli háborús hadszíntér. Minden háború elsődlegesen szellemi síkon zajlik, és a fizikai erőszaknak csak látszólag a test a célpontja. Az ön józan esze, az intelligenciája, a tehetsége és a jövője ellen folyik a harc.<<

Julius Andan"

Ára: 4000 HUF

 

Gondold át mégegyszer... (magyar nevével íródott)

 „Egy alkalmazott munkája értékes lehet, abból a szempontból, hogy pénzt fizetnek érte. Egy vállalkozó munkája azonban egyetlen fillért sem ér. Csupán a munkája eredménye lehet értékes. A befektetett munkaórák, a többlet munkaórák nem teszik értékesebbé a létrehozott terméket vagy szolgáltatást. Ez a legelső és alighanem legfontosabb lecke, amit meg kell tanulnia mindenkinek, aki vállalkozásba kezd. Többé nincs munkaidő. Többé nincs fizetés. Többé nincs havi fix. Többé nincs értéke a munkának. Csupán a munka eredménye lehet értékes, és a munkáért, amely odavezet, senki nem fog fizetni egy fillért sem.”

Kávé végignézett a hallgatóságán. Most már mindenki csendben ült a helyén és figyelt. Zsebre dugta az egyik kezét, és folytatta…

Ára: 3300 HUF

 

 Elérhetőség: 30-388-6660

                   reportok@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://duncanshelley.blog.hu/api/trackback/id/tr781619535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása