Az Igazság Napja (Julius Andan: A világ a színfalak mögött)

IgazságV.jpg

Az Elme gyilkosaiban szó volt a Rendszer Hiteles Krónikájáról, ami egy vázlata annak a könyvnek ami megmenti a világot és ez a 2008-ban megjelent "A világ a színfalak mögött"-nek és 2009-ben pedig újrakiadásra kerülő "Az igazság napja"-nak.

"A dokumentumregény főszereplője, Julius Andan, negyedszázadon át szolgált egy titkos társaságot, amely az elnyomás végső forrása a Földön. E könyv betekintés a színfalak mögötti világba. Információi segítenek önnek abban, hogy szabadabb életet élhessen.

>>Egyetlen háború folyik ősidőktől fogva: az elme háborúja. Ebben a háborúban a puskagolyó a hazugság, a páncél a titok, és az orgyilkos a szaktekintély, aki mindent jobban tud, mint ön.

Az emberi elme a legfőbb, mi több, a egyedüli háborús hadszíntér. Minden háború elsődlegesen szellemi síkon zajlik, és a fizikai erőszaknak csak látszólag a test a célpontja. Az ön józan esze, az intelligenciája, a tehetsége és a jövője ellen folyik a harc.<<

Julius Andan"

 

ÁRLISTA 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://duncanshelley.blog.hu/api/trackback/id/tr83060330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása