Paktum III. (Az ellenállás)

 2013.07.27. 21:42

laura.jpgTizenhét perccel később a telepata nyomozó megtalálta Aleksei-t. Az emlékei felszínre hozták Ninát, aki egy tengeralattjárón él az óceán fenekén, és aki az egész ügy értelmi szerzője, Jordant, aki egy csapat vezetője, az ellenállás központját, pontos útvonallal együtt, Verhojanszkba, és Big Dog nevét, aki kitalált valamit, ami megakadályozza a vágásokat.

D’barr’ kilenc perccel később már az építész iroda ablaka előtt lebegett, gondolatok és emlékek után pásztázva. Tervrajzokat, átfogó leírásokat talált, olyan épületekről, melyeket nem lehet megtámadni, és ezeket továbbította az űrhajóba.

Shub-Niggurath megtalálása feladta a leckét. A lány rejtőzködve élt, észrevétlenül mozgott, egyedül járt, a The Order utolsó túlélői után kutatva. Kilenc órába telt rátalálni, és még így is kellett hozzá némi szerencse.

A telepata rákapcsolódott a Gyermek elméjére, látta, mit tett, mire volt képes, látta, hogy nem hat rá a bénítás. Megtudta, mi történt vele hatéves korában, miért felejtett el mindent, ami előtte történt, miért változott meg.

Az idegen Shub-Niggurath múltjának mélyebb rétegei után kutatott, éveket lépdelve visszafelé, emlékképeket pásztázva. Magyarázatot keresett hihetetlen képességeire.

Amikor megtalálta a választ, jeges rémület lett úrrá rajta.

Keresd a Sziklát!

30-388-6660

reportok@gmail.com

Árlista

 

A bejegyzés trackback címe:

https://duncanshelley.blog.hu/api/trackback/id/tr165429252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása